ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Ολιβέιρα κόντρα στη Λαμία (pic)

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Ολιβέιρα κόντρα στη Λαμία (pic)

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία με τον Νέλσον Ολιβέιρα να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία για την τρίτη αγωνιστική της Super League καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Νέλσον Ολιβέιρα. Περισσότερο για προληπτικούς λόγους μιας και ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Η ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία λόγω ενόχλησης στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (20.30) παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε».

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με την Λαμία στο ΟΑΚΑ#aeklam #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ