Μπρούνο : «Θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος»

Μπρούνο : «Θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος»

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τη νίκη επί του Παναιτωλικού και τόνισε ότι στόχος του είναι σε κάθε παιχνίδι να βοηθάει την ομάδα σε όποια θέση και αν αγωνίζεται.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη και έκανε το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μπρούνο στάθηκε στη βελτίωση που επέδειξαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν το τρίποντο της νίκης.  Παράλληλα, ρωτήθηκε για τη θέση που αγωνίστηκε, αφού σε ένα ακόμα ματς έπαιξε ως δεξί μπακ, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει ότι στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα και θα αγωνιστεί σε όποια θέση επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

Το ματς με τον Παναιτωλικό: «Προσπαθήσαμε και στο α’ μέρος να έχουμε πιο καλό ρυθμό. Δεν ήμασταν κακοί απλά βελτιωθήκαμε στο β’ μέρος, σκοράραμε και νικήσαμε».

Τις αλλαγές του προπονητή: «Νομίζω πως η ομάδα προσπάθησε με πολλούς τρόπους. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε και όχι το πώς».

Τη θέση του ακραίου μπακ: «Θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί. Δεν με πειράζει που θα παίζω. Έπαιξα σε θέση που δεν ήταν η φυσική μου αλλά είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Είμαι ευτυχής να βοηθάω όπου και να παίζω».

Τον Ραφίνια: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ένας σπουδαίος παίκτης που τον έβλεπα από την τηλεόραση. Ήταν υπέροχο που έστω και για λίγα λεπτά έπαιξα μαζί του».

Τον αγώνα με την Ομόνοια: «Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα. Πάμε για να διατηρήσουμε αυτό το προβάδισμα και πάμε για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ