Καμαρά : «Μεγάλη ομάδα σημαίνει να έχεις λύσεις στον πάγκο»

Καμαρά : «Μεγάλη ομάδα σημαίνει να έχεις λύσεις στον πάγκο»

Ο Αφρικανός μέσος αναφέρθηκε στην πληθώρα επιλογών που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς και έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού με την Ομόνοια.

Στην πληθώρα λύσεων που υπάρχουν στον πάγκο του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μαντί Καμαρά, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί του Παναιτωλικού με 2-0.

«Μεγάλη ομάδα σημαίνει να έχεις λύσεις στον πάγκο», ανέφερε ο Αφρικανός μέσος, ο οποίος στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δώσει τρία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες.

Μάλιστα, ο άσος των Πειραιωτών έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού με την Ομόνοια, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το εάν μετράει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα: «Ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην πρώτη θέση και τώρα έχουμε έναν πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για τον Γκιγιέρμε και τον Εμβιλά: «Είναι αλήθεια πως ο Γκιγιέρμε δεν είναι πια στην ομάδα και ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Έτσι όλη η βοήθεια που μας προσέφερε δεν την έχουμε. Έχουμε όμως άλλους παίκτες όπως τον Εμβιλά, τον Καφού και τον Μπουχαλάκη γιατί το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά».

Για τις αλλαγές: «Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Να έχεις λύσεις στον πάγκο να βοηθάνε».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Έχουμε κάνει τρία ματς και έχουμε τρεις νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στο Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ