Γιαννίκης : «Φάνηκε ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας»

Γιαννίκης : «Φάνηκε ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας»

Στο γεγονός πως λείπει από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο αγωνιστικός ρυθμός λόγω έλλειψης παιχνιδιών αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, μετά το ματς με τον Άρη.

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον Άρη για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, τόνισε μετά το σφύριγμα της λήξης πως φάνηκε το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν είχε παιχνίδια στα «πόδια» του, υπογραμμίζοντας πως οι Ηπειρώτες είχαν να παίξουν από τον Μάρτιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα στην κάμερα της NOVA:

«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά, παρά την αγωνιστική απραξία. Είχαμε καλά τα 25 πρώτα λεπτά, μετά φάνηκε ότι είχαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο εδώ και πολύ καιρό. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια, είχαμε και μεγάλο διάστημα να παίξουμε ποδόσφαιρο, ήρθαν αργά και οι μεταγραφές. Τα βάζουμε όλα στη ζυγαριά. Δεν είναι μόνο ότι είναι ένα παιχνίδι, δεν είναι εύκολο. Είχαμε πίστη στο πλάνο μας και είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Φάνηκε ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Δουλεύουμε από πέρσι. Ήμασταν καλοί. Θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει. Είναι δευτερεύον ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, είχαμε να παίξουμε από τον Μάρτιο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ