ΑΕΚ : Ψάχνεται για Μολέδο

ΑΕΚ : Ψάχνεται για Μολέδο

Η Ένωση κοιτάζει τον Ροντρίγκο Μολέδο, αλλά θα κινηθεί για την απόκτηση του μόνο στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Η πιο… περίεργη μεταγραφική περίοδος στην ιστορία του ποδοσφαίρου φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Στις 5 Οκτωβρίου μπαίνει στοπ στις μεταγραφές και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, η ΑΕΚ να κάνει μια τελευταία κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ χρειάζεται ακόμη ένα στόπερ. Αυτή την στιγμή διαθέτει τους Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Σβάρνα και Λάτσι, οπότε χρονιά έτσι δεν βγαίνει. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχουν πολλές «φωνές». Άλλοι θέλουν και άλλοι δεν επιθυμούν την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Πάντως, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πέσει στο τραπέζι μια περίπτωση γνωστή στους ανθρώπους της Ένωσης. Που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έχει συνδεθεί αρκετές φορές το όνομά του με την ΑΕΚ.

Ο λόγος φυσικά για τον Ροντρίγκο Μολέδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος αμυντικός ενδιαφέρει την Ένωση. Η ΑΕΚ είναι «ζεστή» με τον Μολέδο, αλλά θα κινηθεί για την απόκτησή του, μόνο στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ.

Το συμβόλαιό του με την βραζιλιάνικη ομάδα εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2022. Αν ο 32χρονος στόπερ καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν δυνατό μπάσιμο για την απόκτησή του. Μένει να φανεί η κατάληξη της υπόθεσης, με την ΑΕΚ να έχει ανοιχτές τις… κεραίες της και να περιμένει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ