Ντρέγκερ : «Να δώσω πολλές ασίστ» (vid)

Ντρέγκερ : «Να δώσω πολλές ασίστ» (vid)

Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι στόχος του είναι να βγάλει πολλές ασίστ.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του που ανήκει πλέον στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των Πειραιωτών. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού του, τονίζοντας ότι τρέχει ασταμάτητα στη δεξιά πλευρά και επισήμανε ότι στόχος του είναι να βγάλει πολλές ασίστ στους επιθετικούς του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είναι ένα πολύ όμορφο βήμα για μένα, στην καριέρα μου να είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Ηταν μια εύκολη απόφαση για μένα να επιλέξω τον Ολυμπιακό. Δεν παραιτούμαι ποτέ. Τρέχω πολύ στη δεξιά πλευρά. Πάνω-κάτω. Ελπίζω να δώσω πολλές ασίστ στους επιθετικούς μας», είπε αρχικά και στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των Πειραιωτών: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να σας ακούσω και να γιορτάσω μαζί σας».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ