ΑΕΚ : Ατομικό ο Ολιβέιρα, θλάση η πρώτη εκτίμηση για Μπακάκη

ΑΕΚ : Ατομικό ο Ολιβέιρα, θλάση η πρώτη εκτίμηση για Μπακάκη

Απουσίασε και από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ πλήγμα προέκυψε με τον Μιχάλη Μπακάκη. Πιθανότατα θλάση.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για ανησυχία, ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή (28/9) πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Μάσιμο Καρέρα προτίμησε να τον αφήσει σε χαλαρούς ρυθμούς για να είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για τον κρίσιμο αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ την Πέμπτη (1/10, 21:45).

Υπενθυμίζεται, πως ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο. Όπως και να έχει πάντως, ο Ιταλός τεχνικός των «Κιτρινόμαυρων» τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς στο ΟΑΚΑ.

Πλήγμα με Μπακάκη

Από την άλλη, σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση. Στην Ένωση περιμένουν ακόμα τα αποτελέσματα της μαγνητικής του εξέτασης για το μέγεθος της ζημιάς στον αριστερό του τετρακέφαλο. Ο διεθνής αμυντικός ωστόσο, έχει ξεκινήσει ήδη την αποθεραπεία του.

Να σημειωθεί ότι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Ζίγκα Λάτσι και Κώστα Γαλανόπουλο να κάνουν ατομική προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ