Ρέμπε : «Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Ρέμπε : «Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Ο Όλαφ Ρέμπε εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, παραχώρησε συνέντευξη στο «Kicker» και μίλησε για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ. «Είμαστε μια ομάδα μόλις δύο μηνών. Είναι πραγματικά απίστευτο που ξεπεράσαμε και την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα μόλις δύο μήνες αφότου αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα. Τώρα, παρά την ήττα από την Κρασνοντάρ μπορούμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρθηκε και στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφμπουργκ στην οποία διετέλεσε αθλητικός διευθυντής για πολλά χρόνια και στάθηκε στο μειονέκτημα που θα έχει η Ένωση λόγω της απουσίας του κόσμου.

«Η ΑΕΚ είναι μια από τις ανταγωνίστριές μας για τον τίτλο και μια από τις τρεις-τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μια καλά δουλεμένη και συμπαγής ομάδα υπό τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος δούλεψε για χρόνια ως βοηθός του Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους. Είναι κρίμα που επί του παρόντος δεν υπολογίζουν στον 12ο παίκτη τους (σ.σ. τον κόσμο) και σ’ ένα γεμάτο «Ολυμπιακό Στάδιο» με 60.000 παθιασμένους οπαδούς» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ