Κάτσκεβιτς: «Όλα καλά με Χατσερίντι»

Κάτσκεβιτς: «Όλα καλά με Χατσερίντι»

Λήξη συναγερμού στην Ντιναμό Κιέβου και στον... ΠΑΟΚ κατ’ επέκταση για τον Εβγέν Χατσερίντι, που σύμφωνα με τον Ολεξάντρ Κάτσκεβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Φτηνά την γλίτωσε ο Εβγέν Χατσερίντι, που τελικά δεν υπέστη κάποια σοβαρή ζημιά στο φιλικό της Ντιναμό Κιέβου με την Στουρμ Γκρατς στην Μαρμπέγια.

Σύμφωνα με τον τεχνικό της ουκρανικής ομάδας, Ολεξάντρ Κάτσκεβιτς ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός σε μια εβδομάδα το αργότερο θα είναι πίσω στις προπονήσεις, αφού σύμφωνα με την επίσημη γνωμάτευση του ιατρικού τιμ της Ντινάμο, έχει μια φλεγμονή στο αριστερό γόνατο.

«Ο τραυματισμός ήταν αποτέλεσμα μιας σύγκρουσης που είχε ο Εβγέν, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και έγινε άμεσα αλλαγή. Μετά το παιχνίδι έκανε υπέρηχο και εκεί φάνηκε ότι έχει φλεγμονή πλάγιου συνδέσμου. Δεν είναι κάτι σοβαρό και θα μείνει εκτός προπονήσεων 5-7 μέρες. Μέχρι να επανέλθει θα κάνει ατομική προπόνηση και από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάτσκεβιτς σε δηλώσεις του σε ουκρανικά ΜΜΕ.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που τα νέα για τον τραυματισμό του παίκτη είναι θετικά, είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ασχολείται ενεργά και σοβαρά με την περίπτωσή του, προσπαθώντας να τον εντάξει το συντομότερο στο δυναμικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ