Πογιάτος : «Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Πογιάτος : «Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λάρισα (1-1), με τον Ντάνι Πογιάτος να τονίζει ότι οι «πράσινοι» πρέπει να αφυπνιστούν και να βρουν τον τρόπο να διορθώσουν τα λάθη που τους στοιχίζουν.

Παρότι κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, ο Παναθηναϊκός ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά από τη Λάρισα (1-1), κι έτσι δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο Ντάνι Πογιάτος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να βάζουν περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είχαμε τον έλεγχο, στο δεύτερο μέρος δεν δημιουργήσαμε. Δεν κρατήσαμε την μπάλα και όταν δεν μπορείς να το κάνεις δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του».

Για το αν προσθέτει πίεση το αποτέλεσμα: «Όχι, πρέπει να συνεχίσουμε, δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να αφυπνιστούμε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Να διορθώσουμε τα μικρά λάθη που μας στοιχίζουν».

Για την επιλογή του Πούγγουρα στα αριστερά: «Ο Χούανκαρ είχε ενοχλήσεις. Όταν έπρεπε να επιλέξω ποιον θα βάλω, μπήκε ο Πούγγουρας που είναι καλός αμυντικός. Αποτύχαμε, αλλά όχι για τον Πούγγουρα. Επειδή δεν είχαμε σωστά μαρκαρίσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ