Φεύγει ο Ανδρούτσος, πού πηγαίνουν οι 8 νέοι «κομμένοι» – Γιατί έρχεται ο μάνατζερ του Ράντονιτς

Φεύγει ο Ανδρούτσος, πού πηγαίνουν οι 8 νέοι «κομμένοι» – Γιατί έρχεται ο μάνατζερ του Ράντονιτς

To10.gr γράφει πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους Ανδρούτσος, Μάρκοβιτς, Μπέλιτς, Μαρίνος, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, τι γίνεται με Αλέν, Σιαμπάνη!

Οι μεταγραφές τελειώνουν και ο Ολυμπιακός, εκτός από το να ψάχνει ποδοσφαιριστές, κάνει συζητήσεις και για εκείνους που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Παίκτες που ο σύλλογος προσπαθεί να τους βρει ομάδες, είτε για να τους παραχωρήσει δανεικούς είτε για να κάνει συμφωνίες συμφέρουσες για το παρόν και το μέλλον.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος, αν και προπονείται όλο αυτό το διάστημα με την πρώτη ομάδα, δεν κατάφερε να πείσει τον Μαρτίνς. Ο ΟΦΗ κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του, με κανονική μεταγραφή και συγκεκριμένα με συνιδιοκτησία (50-50). Αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει απαντήσει ακόμη. Για τον 23χρονο μέσο, υπάρχει ενδιαφέρον και από την πολωνική Γκόρνικ, στην οποία έχει παραχωρηθεί ο Γιάννης Μασούρας.

Η πολωνική ομάδα έχει ζητήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος επίσης είναι προς αποχώρηση, ωστόσο, το μεγάλο συμβόλαιό του (σχεδόν 200.000 €), δυσκολεύει τις συζητήσεις. Αυτή τη στιγμή πιο εφικτή φαντάζει η μετακίνησή του στην Παρτιζάν, που επίσης τον θέλει και μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του.

Η περίπτωση του Μάρκοβιτς αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τρίτη, καθώς ο ατζέντης του, Ντάρκο Ρίστιτς έρχεται στην Ελλάδα, για να συζητήσει με τους Πειραιώτες τις λύσεις που έχει στα χέρια του. Βεβαίως, ο Σέρβος ατζέντης έρχεται και για άλλον λόγο. Για τον Νεμάνια Ράντονιτς. Τον Σέρβο εξτρέμ της Μαρσέιγ που αποκάλυψε to10.gr ότι έχει προταθεί και τσεκάρεται από τον Ολυμπιακό, καθώς η Γαλλική ομάδα τον δίνει. Είτε με δανεισμό και οψιόν είτε με κανονική μεταγραφή.

Ο Ρίστιτς έρχεται για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό και το μέλλον του Κρίστιαν Μπέλιτς. Ο 19χρονος (25/03/2001) Σέρβος μέσος αναμένεται να αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους και οι Πειραιώτες έχουν δύο προτάσεις στα χέρια τους. Η μία από τον Κισσαμικό και η δεύτερη από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, που αποτελεί και τη βασική επιλογή του νεαρό μέσου.

Επιπλέον, σύμφωνα με  πληροφορίες, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Λάρισα για την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή δύο εκ των σημαντικότερων ταλέντων που έχει αναδείξει η ακαδημία του. Συγκεκριμένα, στην ΑΕΛ αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους ο 20χρονος (08/05/2000) εξτρέμ Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος ήταν ο πρώτος σε γκολ και ασίστ στην Κ19 τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και ο 19χρονος (25/01/2001) βασικός κεντρικός αμυντικός της Κ19, Νίκος Γκοτζαμανίδης.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Απόστολου Μαρτίνη, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα τον αφήσει ελεύθερο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο και ο ατζέντης του (Πωλ Κουτσολιάκος) φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αρη. Ο 19χρονος (28/01/2001) αριστερός μπακ αναμένεται να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τους Κίτρινους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός, σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα δώσει δανεικούς σκοπεύει να βάλει όρο για μίνιμουμ συμμετοχών. Ενώ σε όσους παραχωρηθούν με κανονική μεταγραφή, σκοπεύει να κρατήσει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και να διατηρήσει δικαίωμα επαναγοράς με μικρό ποσό.

Πέραν των παραπάνω ποδοσφαιριστών, ο Ολυμπιακός ακούει αυτό το διάστημα προτάσεις για τον Μπόμπι Αλέν, που επίσης θα αποχωρήσει, αλλά και για τον Μάριο Σιαμπάνη, για τον οποίο αναζητείται ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ