Οριστικό: Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Τιάγκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό

Οριστικό: Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Τιάγκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό

Ο Τιάγκο Σίλβα έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Πετάει αμέσως για Νότιγχαμ ο Καφού.

Η «τράμπα» είναι δεδομένη και οριστική εδώ και αρκετές ημέρες. Όπως έγραψε to10.gr ο Τιάγκο Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τον Καφού να παίρνει τον αντίθετο δρόμο και να συνεχίζει την καριέρα του στη Νότιγχαμ. Μια συμφωνία «κλειδωμένη» και ολοκληρωμένη ουσιαστικά από την προηγούμενη εβδομάδα.

Πλέον, είναι δεδομένο και το πότε θα γίνει αυτή η τράμπα μεταξύ των δύο Πορτογάλων μέσων. Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ομόνοια, ο Καφού θα μπει στο αεροπλάνο για το Νότιγχαμ, ώστε να βοηθήσει την αγγλική ομάδα να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία και να αλλάξει το κακό ξεκίνημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τιάγκο Σίλβα, οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Τετάρτη το μεσημέρι, οπότε και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους νταμπλούχους. Μάλιστα, όπως προκύπτει από την Αγγλία ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Σίλβα και με την ίδια μορφή θα γίνει και η μετακίνηση του Καφού στον αγγλικό σύλλογο.

Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς ήταν αυτός που άναψε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής, καθώς θεωρεί ότι ο Τιάγκο Σίλβα μπορεί να του προσφέρει περισσότερη δημιουργία από ό,τι ο Καφού. Και πιστεύει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ