Φερέιρα σε παίκτες : «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Φερέιρα σε παίκτες : «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση και να μπει στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστικά το μυαλό του στον «τελικό» με την Κράσνονταρ στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 2-1 της Ρωσίας και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να περάσει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει τους παίκτες του κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, και σε νέα ομιλία που είχε αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης τονίζοντας πως μπορούν να τα καταφέρουν, αρκεί να δώσουν το 100% κόντρα στη ρωσική ομάδα.

Συγκεκριμένα τόνισε στους ποδοσφαιριστές του: «Όλα εξαρτώνται από εμάς, η πρόκριση είναι στο χέρι μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς και τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσετε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις πληροφορίες που θέλουν την Κράσνονσταρ να έχει προβλήματα μετά το παιχνίδι με τη Σότσι, ο Φερέιρα υπογράμμισε: «Όποιος και να παίξει από τον αντίπαλο, θα τα δώσει όλα. Δεν έχουν τόση σημασία τα πρόσωπα, σε τέτοια παιχνίδια».

Από εκεί και πέρα όσον αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και υπάρχουν δύο διλήμματα: Κρέσπο ή Ουαγκέ και Τσόλακ ή Τζόλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ