Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό και νέα σύσκεψη κορυφής

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό και νέα σύσκεψη κορυφής

Η ισοπαλία με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και η εικόνα της ομάδας έχει φέρει προβληματισμό, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να γίνει νέα σύσκεψη κορυφής μέσα στην ημέρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ήρθε ισόπαλος με 1-1 στο Αλκαζάρ απέναντι στην ΑΕΛ. Οι πράσινοι αν και προηγήθηκαν με τον Μακέντα από το πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να κρατήσουν τους τρεις βαθμούς και οι βυσσινί με σκόρερ τον Πινάκα πήραν έναν πολύτιμο βαθμό.

Στο τριφύλλι υπάρχει έντονος προβληματισμός από την ισοπαλία και κυρίως την εμφάνιση της ομάδας, αφού για ακόμα ένα παιχνίδι δεν είχε καλή εικόνα, κάτι που σημαίνει ότι αναμένονται εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας νέα σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ προκειμένου να συζητηθεί το αποτέλεσμα και η εικόνα στο Αλκαζάρ.

Μάλιστα είναι πιθανό το ενδεχόμενο στη συνάντηση αυτή να δώσει το παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τους παίκτες και τον προπονητή και ειδικότερα από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Φυσικά δεν πρόκειται για αποφάσεις εν θερμώ αλλά θα γίνει μια πρώτη κουβέντα για το πολύ κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ