Record : «Η Μπενφίκα επιμένει για Σεμέδο»

Record : «Η Μπενφίκα επιμένει για Σεμέδο»

Η Μπενφίκα συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, παρά το γεγονός ότι οι αετοί απέκτησαν τον Νίκολας Οταμέντι.

Η Μπενφίκα μπορεί να προχώρησε στην απόκτηση του Νίκολας Οταμέντι από τη Μάντσεστερ Σίτι για ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, όμως από ότι φαίνεται δεν το βάζει κάτω και επιμένει για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ζορζέ Ζέσους θέλει πολύ τον Πορτογάλο αμυντικό του Ολυμπιακού, παρόλο που έχει ήδη κάνει δικό του τον Γιαν Βερτόνχεν και τον Αργεντινό διεθνή στόπερ των πολιτών.

Σύμφωνα με τη Record λοιπόν, ο Πορτογάλος προπονητής της Μπενφίκα επιμένει για την απόκτηση και του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η Record ανέφερε χθες πως ο Σεμέδο έχει αμφιβολίες για την Μπενφίκα, καθώς δεν θα παίξει στο Champions League και οι προσθήκες των Βερτόνχεν και Οταμέντι δεν του εξασφαλίζουν θέση βασικού, όμως με νέο δημοσίευμα, ξεκαθαρίζει ότι οι αετοί δεν τα παρατάνε για την απόκτηση του Πορτογάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ