Αρνήθηκε να παίξει ο Ρέις στο ματς με την Γκιμαράες λόγω… Ολυμπιακού

Αρνήθηκε να παίξει ο Ρέις στο ματς με την Γκιμαράες λόγω… Ολυμπιακού

Ο Ματέους Ρέις θέλει να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό άμεσα. Και το έδειξε με το να μη δεχτεί να αγωνιστεί στο ματς της Ρίο Άβε με την Γκιμαράες.

Ο Ματέους Ρέις θέλει να φύγει από την Πορτογαλία και τη Ρίο Άβε με προορισμό τον Ολυμπιακό και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, που αποτελεί πρώτο στόχο του Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας, αρνήθηκε να παίξει στο ματς με τη Γκιμαράες, με τον πρόεδρο της Ρίο Άβε να τοποθετείται επί τους θέματος.

«Αρνήθηκε να παίξει την ώρα του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοιες στάσεις. Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη. Διαπραγματευόμαστε τον παίκτη με ένα κλαμπ (σ.σ. Ολυμπιακό) και ο Ρέις ήθελε να γίνει η μεταγραφή πιο γρήγορα. Τον συμβούλευσα να ηρεμήσει, εξηγώντας του ότι διαπραγματευόμαστε και πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία», είπε ο Αντόνιο Σίλβα Κάμπος και πρόσθεσε.

«Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο γιατί υπάρχει πειθαρχική διαδικασία. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση γιατί ήταν σοβαρό αυτό που συνέβη. Η Ρίο Άβε δεν μπορεί να υποχωρήσει σε εκβιασμό».

Είναι πλέον προφανές πως ο Ματέους Ρέις πιέζει όσο περισσότερο μπορεί προκειμένου να φύγει από τη Ρίο Άβε με προορισμό την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Εχει εκφράσει αυτή την επιθυμία του εδώ και πολύ καιρό και περίμενε πως οι Πορτογάλοι θα τα έχουν βρει όλο το προηγούμενο διάστημα με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Κάτι που δεν έχει συμβεί και ο ίδιος κάνει πια ότι περνάει από το χέρι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ