Παναθηναϊκός : Νέα αναβολή για Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, Ταυλαρίδη και Τελάντερ

Παναθηναϊκός : Νέα αναβολή για Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, Ταυλαρίδη και Τελάντερ

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε μια τελευταία παράταση (μέχρι τις 6 Φερβουαρίου) για να διευθετήσει τις οφειλές του απέναντι σε πρώην παίκτες της ομάδας του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε νέα παράταση για να δώσει λύση στις υποθέσεις Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ καθώς το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αποφάσισε νέα αναβολή στην εκδίκαση των προσφυγών. Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν στις 7 Φεβρουαρίου κι αυτή ήταν η τελευταία αναβολή για τους πράσινους, κάτι που σημαίνει πως οι ιθύνοντες του τριφυλλιού θα πρέπει να βρουν λύση μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως αναβολή υπήρξε και στην υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη αν και από την πλευρά του παίκτη υπήρξε ξεκάθαρη επιθυμία να εκδικαστεί η προσφυγή. Οι πράσινοι θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, από την πώληση παικτών, προκειμένου να εξοφλήσουν χρέη που υπάρχουν, μεταξύ των οποίων και το ποσό που οφείλεται στον Ταυλαρίδη.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να δοθεί τελικά αναβολή, με τον δικηγόρο πάντως του πρώην αμυντικού των πράσινων, να τονίζει χαρακτηριστικά. «Και τι θα γίνει με τις συνεχόμενες αναβολές; Ποιος μας εγγυάται ότι θα εξασφαλίσουμε τα χρήματα μας αν ο Παναθηναϊκός πέσει κατηγορία»;

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναβολή πήρε και η υπόθεση Τελάντερ (για τις 6 Φεβρουαρίου) κάτι που ήταν επιθυμία και της πλευράς του ποδοσφαιριστή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ