Απόλυτη επιβεβαίωση : Στο Κατάρ την Παρασκευή ο Φετφατζίδης

Απόλυτη επιβεβαίωση : Στο Κατάρ την Παρασκευή ο Φετφατζίδης

Οριστική είναι πλέον η συμφωνία Αρη-Αλ Κορ για τον Γιάννη Φετφατζίδη επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ από to10.gr. Φεύγει την Παρασκευή ο παίκτης για το Κατάρ ενώ στο δρόμο της επιστροφής είναι ο Ματέο Γκαρσία.

Παίκτης της Αλ Κορ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Γιάννης Φετφατζίδης αφού οριστική είναι η συμφωνία μεταξύ Αρη και Αλ Κορ για τον βραχύσωμο άσο. Κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί εδώ και μέρες αποκλειστικά από to10.gr

Έτσι το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το τελευταίο για τον «Φέτφα» με τη φανέλα των «κίτρινων» και την Παρασκευή αναμένεται στο Κατάρ για τα ιατρικά και τις υπογραφές με τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διεθνής εξτρέμ θα υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων με την Αλ Κορ και οι συνολικές απολαβές του θα φτάνουν στα 4.500.000 € που μαζί με διάφορα μπόνους θα μπορεί να φτάσουν έως και τα 5.5 εκατ. ευρώ.

Το κενό του όμως θα καλυφθεί άμεσα μιας και ο Ματέο Γκαρσία μετράει ώρες για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα την Τρίτη βρέθηκε στα γραφεία του Ερυθρού Αστέρα για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες και πιθανότατα αύριο θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Άρη κάτι το οποίο επιθυμούσε εδώ και καιρό και ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ