«Παίρνει δανεικό τον Βολκάν Σεν η ΑΕΚ»

«Παίρνει δανεικό τον Βολκάν Σεν η ΑΕΚ»

Για συμφωνία ΑΕΚ - Τραμπζονσπόρ για την παραχώρηση του διεθνούς Τούρκου εξτρέμ, Βολκάν Σεν, μιλούν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, διαψεύδει η ΠΑΕ.

Λίγες ώρες πριν μεγάλο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΚ εμφανίζεται να έφτασε σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ για την πιο ηχηρή μεταγραφή της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: Τον Βολκάν Σεν.

Την πληροφορία αποκάλυψε πριν από λίγο το τουρκικό aspor.com.tr, με το σύνολο των τουρκικών ΜΜΕ να αναπαράγει την είδηση και να αναφέρει και λεπτομέρειες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Yeni Safak», ο προπονητής της «Τράμπζον», Ρέζα Καλιμπάι ενημέρωσε τον 30χρονο διεθνή εξτρέμ ότι δεν υπολογίζεται και ότι πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, τονίζεται ότι παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρον έδειξε και η Μπορντό, ο Σεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ως δανεικός για έξι μήνες με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα του Σεν είχε διαρρεύσει και πριν από λίγες ημέρες, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να διαψεύδουν το θέμα. Κάτι που έγινε και τώρα. Καθώς τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι εκτός πραγματικότητας των κιτρινόμαυρων (σ.σ. έχει να παίρνει 800.000 ευρώ έως το τέλος του καλοκαιριού).

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΛΚΑΝ ΣΕΝ…

https://www.youtube.com/watch?v=H8DmvxRr4-Y

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ