«Στο παιχνίδι για Γκροσίτσκι Ολυμπιακός και Νότιγχαμ»

«Στο παιχνίδι για Γκροσίτσκι Ολυμπιακός και Νότιγχαμ»

Ολυμπιακός και Νότιγχαμ εμπλέκονται σε σενάρια γύρω από την απόκτηση του Καμίλ Γκροσίτσκι.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος (0-0) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ της Ομόνοιας και έχοντας υπέρ του το 2-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον φουλάρουν για να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Εκτός από τα «γνωστά» ονόματα των Μπουφάλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Ενκουντού και Ελ Γκάζι ακόμα ένα όνομα ήρθε στο προσκήνιο για τη θέση του εξτρέμ.

Ο λόγος για τον Κάμιλ Γκροσίτσκι, ο οποίος είναι φευγάτος από τη Γουέστ Μπρομ και συνδέεται με τον Ολυμπιακό αλλά και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ειδικότερα, όπως ο Πολωνός δημοσιογράφος. Ματέους Μπόρεκ ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter ότι οι δυο ομάδες είναι στο παιχνίδι της απόκτησης του, με τους εκπρόσωπους του παίκτη να έχουν επαφές με τον ισχυρό άνδρα των δυο ομάδων Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Οι εκπρόσωποι του Γκροσίτσκι, Πίνι Ζάχαβι και Γέρζι Κόπιετς μιλούν για αρκετές ημέρες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Που θα πάει ο Πολωνός διεθνής; Στον Ολυμπιακό ή στη Νότιγχαμ Φόρεστ; Ο Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης και των δύο συλλόγων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πολωνός.

Ο Γκροσίτσκι δεν υπολογίζεται από τον Σλάβεν Μπίλιτς και αναμένεται να αποχωρήσει από τη Γουέστ Μπρομ. Πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή της εθνικής Πολωνίας με 75 συμμετοχές και 14 τέρματα, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λέγκια Βαρσοβίας, Γιαγκελόνια, Σίβασπορ, Ρεν και Χαλ.

Δείτε το tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ