«Κίνηση Ολυμπιακού για Λασάλτ» (vid)

«Κίνηση Ολυμπιακού για Λασάλτ» (vid)

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει στο στόχαστρο τον Ουρουγουανό αριστερό μπακ-χαφ της Μίλαν, Ντιέγκο Λασάλτ.

Η ονοματολογία καλά κρατεί για τον Ολυμπιακό και «πηγάζει» από κάθε άκρη της Ευρώπης… Το τελευταίο όνομα εμφανίστηκε στην Ιταλία, από την ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον Ντιέγκο Λασάλτ!

Ο 27χρονος Ουρουγουανός αριστερός μπακ ανήκει στο δυναμικό της Μίλαν, αλλά δύσκολα θα πάρει πολλές ευκαιρίες στο «Σαν Σίρο». Για αυτό, η λύση του δανεισμού είναι πιθανή και ο πρωταθλητής Ελλάδας και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ο Λασάλτ είναι 24 φορές διεθνής με την Ουρουγουάη, όμως έχει και ιταλικό διαβατήριο. Ο ίδιος πριν λίγο καιρό ήταν διστακτικός να αποχωρήσει, απέρριψε πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας, όμως τώρα εμφανίζεται πιο διαλλακτικός. Επιπροσθέτως, το δέλεαρ του Champions League είναι σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν τις ενέργειες τους για να κλείσουν αριστερό μπακ και μέχρι το φινάλε της μεταγραφικές περιόδου, θα κυκλοφορήσουν πολλές φήμες.

Δείτε τον Λασάλτ σε δράση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ