Ντέρμπι για τον εξτρέμ: Δυνατό «μπάσιμο» για Μπρούμα – Ο Ενκουντού ζήτησε να πάει στον Ολυμπιακό

Ντέρμπι για τον εξτρέμ: Δυνατό «μπάσιμο» για Μπρούμα – Ο Ενκουντού ζήτησε να πάει στον Ολυμπιακό

Διπλή «μάχη» για τα άκρα της επίθεσης: Συμφωνία με Αϊντχόφεν για Μπρούμα, απομένει το «ναι» του παίκτη. Ο Ενκουντου ζήτησε από την Μπεσίκτας να τον αφήσει να πάει στον Πειραιά. Την Παρασκευή οι τελικές εξελίξεις.

Η υπόθεση του βασικού εξτρέμ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν επικεντρωθεί σε δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, τόσο για τον Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού όσο και για τον Μπρούμα. Δύο ποδοσφαιριστές που αρέσουν εξίσου στον Πέδρο Μαρτίνς και η μάχη τους είναι σκληρή, αναφορικά με τον παίκτη που θα αποκτηθεί.

Πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ενκουντού, μέσω του ατζέντη του, Μεϊσά Εντιαγέ, ζήτησε από τη διοίκηση της Μπεσίκτας να τον αφήσει να φύγει. Καθώς δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα, ζήτησε να γίνει αποδεκτή η πρόταση του Ολυμπιακού για τον μονοετή δανεισμό του (με οψιόν αγοράς), ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Ο Ολυμπιακός κινείται εδώ και καιρό για την υπόθεση του Ενκουντού, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr. Μάλιστα, σχεδόν από την πρώτη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε στην πρώτη θέση των προτιμήσεών του τον 25χρονο Γάλλο της Μπεσίκτας. Θεωρώντας ότι έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο βασικός εξτρέμ του Ολυμπιακού, ενώ λόγω ηλικίας (13/02/1995) μπορεί να αποτελέσει και σημαντική επένδυση για τον σύλλογο.

Ο Ενκουντού, κόντρα σε όσα ανέφεραν οι Τούρκοι το προηγούμενο διάστημα, ήθελε εξ αρχής να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Απλά βλέποντας ότι η Μπεσίκτας παίζει το παιχνίδι των καθυστερήσεων, αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος δράση. Και φαίνεται ότι κινητοποίησε τα πράγματα. Με τους Τούρκους να τρέχουν να βρουν αντικαταστάτη του.

Ποιο είναι το οξύμωρο στην υπόθεση; Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ζήτησε επίσημα από την Αϊντχόφεν τον δανεισμό του Μπρούμα! Ώστε ο Πορτογάλος εξτρέμ να είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ενκουντού. Εξάλλου, ο 26χρονος (24/10/1994) Πορτογάλος ακραίος επιθετικός έχει εμπειρία από το τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στη Γαλατασαράι, με μεγάλη επιτυχία.

Επίσημη και δυναμική κίνηση για τον Μπρούμα έχει κάνει και ο Ολυμπιακός. Το τελευταίο διήμερο υπάρχουν πολλές πιέσεις, ώστε ο ποδοσφαιριστής να πει το «ναι» στους Πειραιώτες. Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία ότι οι Πειραιώτες περίμεναν την τελική απάντηση έως το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο αυτή φέρεται να μεταφέρθηκε για το πρωί της Παρασκευής, λόγω και της αναμέτρησης της PSV με τη Ρόζενμποργκ για τα πλέι οφ του Europa League. Σήμερα, λοιπόν, είναι αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Μπρούμα, Κατιό Μπαλντέ. Επισημαίνοντας ότι την Παρασκευή θα μιλήσει με τον πελάτη του και τον Ολυμπιακό, για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της Αϊντχόφεν, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει to10.gr, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την ολλανδική ομάδα. Και πλέον αυτό που μένει είναι να πει το «ναι» ο ποδοσφαιριστής. Κάτι που, επαναλαμβάνουμε, αναμένεται να γίνει σήμερα, όπως επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ… ΦΑΒΟΡΙ

Ο Ολυμπιακός μιλάει και με τους δύο ποδοσφαιριστές. Και αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ιδιότυπο ντέρμπι, αναφορικά με τον παίκτη που θα αποκτηθεί για τα άκρα της επίθεσης. Ο Ενκουντού και ο Μπρούμα είναι ποδοσφαιριστές που τους θέλει ο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο να έχει πάρει προβάδισμα τις τελευταίες ώρες στις προτιμήσεις του.

Ολα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν έως αύριο. Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ τις επαφές και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Από διαφορετικά «κανάλια». Και όποια περίπτωση έρθει πιο γρήγορα, σε αυτήν θα καταλήξει. Με το σαφές προβάδισμα, αυτή τη στιγμή, να το έχει ο Μπρούμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ