Ραγδαίες εξελίξεις: Εκλεισε διεθνή αριστερό μπακ από την Αγγλία ο Ολυμπιακός, αύριο έρχεται στην Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις: Εκλεισε διεθνή αριστερό μπακ από την Αγγλία ο Ολυμπιακός, αύριο έρχεται στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία για διεθνή αριστερό μπακ που αγωνίζεται στην Αγγλία και τον φέρνει στην Ελλάδα το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός κλείνει μία μία τις τρύπες του ρόστερ του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο και την απόκτηση του αριστερού μπακ που υπέδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς. Και είναι πλέον απλά θέμα χρόνου να βρεθεί στην Ελλάδα.

Η πληροφορία είναι πολύ συγκεκριμένη. Ο ποδοσφαιριστής που έκλεισε ο Ολυμπιακός προέρχεται από την Αγγλία, είναι διεθνής, σε εξαιρετική ηλικία και το σημαντικότερο από όλα, έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή τους στους Ερυθρόλευκους. Δείγμα του ότι δεν πρόκειται απλώς για συζήτηση, αλλά για μεταγραφή που έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί.

Το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό. Υπάρχουν πληροφορίες που «δείχνουν» ποιος είναι ο παίκτης, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε και αυτή την υπόθεση, αποκτώντας έναν αριστερό μπακ που ήθελε ο προπονητής του. Διότι ο Μαρτίνς έδωσε (με ενθουσιασμό) το τελικό ΟΚ για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Επίσης, έχει σημασία να τονίσουμε ότι επιβεβαιώνεται περίτρανα πως ο Ολυμπιακός είχε συγκεκριμένο λόγο που περίμενε και δεν βιαζόταν για την υπόθεση του μπακ. Καθώς αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι και τις επόμενες ώρες to10.gr θα έχει νεότερα για την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ