Πρωταγωνιστής παντού στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη

Πρωταγωνιστής παντού στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε το wonderkid που φέρνει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε καν να τον πλησιάσει πριν λίγες μέρες η Πόρτο! Η Νάπολι που ηττήθηκε, η Μπάρτσα και η Λίβερπουλ που παρακολουθούν τον Βινάγκρε

Η είδηση της μεταγραφής του Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό έχει κάνει ήδη αίσθηση σε όλη την Ευρώπη! Το μεγάλο μπαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη που έκλεισε το τεράστιο deal με τον Ρούμπεν Βινάγκρε έχει ήδη ξεσηκώσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ απέδειξε ξανά πως δεν σταματά να ονειρεύεται για το καλύτερο για τον αγαπημένο του Ολυμπιακό! Είπε όχι σε προτάσεις εκατομμυρίων ευρώ για βασικά στελέχη της ομάδας, προτάσεις που σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα να είχαν φτάσει θα είχαν γίνει δεκτές με πανηγυρισμούς. Έκανε τα πάντα για να έρθουν οι καλύτεροι στον Ολυμπιακό και να προστεθούν στο ήδη ισχυρό ρόστερ στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Το τεράστιο deal με τον Βινάγκρε είναι μια ακόμη απόδειξη για το πόσο ψηλά θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, ένα wonderkid  φτιαγμένο για σπουδαία καριέρα. Η έλευση του στον Πειραιά μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν.

Για να καταλάβουν όλοι, αυτοί οι ελάχιστοι που ίσως ακόμη δεν έχουν καταλάβει γιατί μεταγραφή μιλάμε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρνει τον Πορτογάλο ακραίο αμυντικό, όταν απέναντι του ήταν η Νάπολι και η προοπτική της Serie A. Λίγες μέρες πριν τον «πολιορκούσε» η Πόρτο, ένα top class club στην πατρίδα του Βινάγκρε.

Η Πόρτο ήθελε πάρα πολύ τον Βινάγκρε το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Προσπάθησε πολύ να τον πάρει, αλλά αδυνατούσε να τον πληρώσει. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας διαπραγματεύτηκε επί πολλές ημέρες με τη Γουλβς, αλλά δεν πλησίασε τα 25 εκατομμύρια ευρώ, το buy out που ορίστηκε στη συμφωνία δανεισμού με τον Ολυμπιακό.

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια… Η Πόρτο δεν ενέταξε στο δυναμικό της τον Βινάγκρε και τελικά θα τον βρει αντίπαλο. Διότι κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στο Champions League και έτσι ο Βινάγκρε θα παίξει στο «Ντραγκάο», αλλά με τα ερυθρόλευκα…

Ήξεραν καλά στην Πόρτο το μεγάλο ταλέντο της χώρας τους που βρέθηκε στην… Πορτογαλική Πόρτο ελέω Ζόρζε Μέντες.  Και που σε όλο αυτό το διάστημα που «κένταγε» στα γήπεδα της Αγγλίας γράφοντας 70 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις έως τώρα, από την Championship έως και την Premier League και το Europa League, τράβηξε το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων.

Όπως η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ. Την άνοιξη του 2019, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για τον 19χρονο τότε ποδοσφαιριστή της Γουλβς. Την ίδια περίπου χρονική περίοδο, ο επικεφαλής του σκάουτινγκ των «μπλαουγκράνα» εθεάθη αρκετές φορές στο «Μολινό», για να τσεκάρει τον Βινάγκρε…

Η μεταγραφή του Βινάγκρε είναι ενδεικτική και των μεγεθών που ανταγωνίζεται πλέον ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η Πόρτο, ένας «οργανισμός» που διακρίνεται για τις αγοραπωλησίες του υπαναχώρησε στο κόστος για τον 21χρονο αριστερό μπακ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το deal και φέρνει στην Ελλάδα έναν από τους καλύτερους νεαρούς στη θέση του, ένα wonderkid που με τα ερυθρόλευκα και μέσα από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σίγουρο πως θα λάμψει ακόμη περισσότερο!

Μια μεταγραφή που αποδεικνύει περίτρανα την ισχυρή θέση που έχει ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ευρωπαικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Θέση πρωταγωνιστή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ