ΑΕΛ : Συναινετικό «διαζύγιο» με Καρανίκα

ΑΕΛ : Συναινετικό «διαζύγιο» με Καρανίκα

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Καρανίκα.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην αντιδικία της ΑΕΛ με τον Νίκο Καρανίκα.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε καταθέσει προσφυγή στη θεσσαλική ομάδα ωστόσο την απέσυρε καθώς οι «βυσσινί» του κατέβαλαν τους μισθούς και τις δόσεις του συμβολαίου του. Ως εκ τούτου, η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συναινετικά έληξε η αντιδικία λόγω της προσφυγής του Καρανίκα εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Καρανίκας απέσυρε την προσφυγή με την οποία διεκδικούσε και το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς συνολικού ύψους 68.000 και η ΠΑΕ ΑΕΛ δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιο μαζί του κοινή συναινέσει, καταβάλλοντας σε αυτόν τους μισθούς και τις δόσεις του συμβολαίου του για το διάστημα που μεσολάβησε μετά την αναστολή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού, δηλαδή το ποσό για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

Ο συμβιβασμός αυτός εξυπηρετεί και την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ο ποδοσφαιριστής ήταν ανεπιθύμητος τόσο από τον προπονητή κ. Γρηγορίου όσο και από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος από σήμερα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, αφού διαφορετικά θα έμενε για έναν ακόμα χρόνο στην ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς να χρησιμοποιείται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ