Κωνσταντίνος Κυριαζής : Η νέα περίπτωση «Τζολάκη» που έκλεισε ο Ολυμπιακός!

Κωνσταντίνος Κυριαζής : Η νέα περίπτωση «Τζολάκη» που έκλεισε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του 16χρονου ταλαντούχου γκολκίπερ Κωνσταντίνου Κυριαζή.

Τα πράγματα είναι απλά: Όταν ένας 16χρονος τερματοφύλακας προάγεται στην ανδρική ομάδα που ανήκει και εντυπωσιάζει τους προπονητές και τους συμπαίκτες του, σημαίνει ότι, αν μη τι άλλο, την πρώτη ύλη, το ταλέντο, το διαθέτει. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η περίπτωση του τερματοφύλακα του Αρη, Κωνσταντίνου Κυριαζή. Εντός ακόμη σπουδαίου ταλέντου που απέκτησε ο Ολυμπιακός. Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ακαδημία του.

Ο Κυριαζής (04/03/2004) πριν ακόμη κλείσει τα 17 του χρόνια προκάλεσε αίσθηση. Το καλοκαίρι κλήθηκε και συμμετείχε στην προετοιμασία του Αρη. Της ανδρικής ομάδας. Με τον Μίκαελ Ενινγκ και τον προπονητή τερματοφυλάκων των Κίτρινων, Αλέκο Ράντο, να εντυπωσιάζονται. Και όχι άδικα. Διότι δεν είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπεις ένα 16χρονο παιδί, με μπόι 1.87 μ. και κορμί… ενήλικα να ανταποκρίνεται τώρα εντυπωσιακά σε προπονήσεις επαγγελματικού επιπέδου.

Βεβαίως, ο λόγος που ο Ολυμπιακός κινήθηκε και προχώρησε στην απόκτηση του Κυριαζή δεν είχε να κάνει με τα φετινά του πεπραγμένα. Το σκάουτινγκ της Ακαδημίας τον είχε ξεχωρίσει από την περσινή σεζόν. Και αναζητούσε την κατάλληλη συγκυρία για να καταφέρει να τον αποκτήσει. Καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Έναν γκολκίπερ με προδιαγραφές… Τζολάκη. Και ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τέτοιες περιπτώσεις. Τις κυνηγάει και τις αποκτά. Και αυτό έκανε και τώρα.

Πολλοί ήταν αυτοί που συνέδεσαν τη μετακίνηση του Μάριου Σιαμπάνη στον Αρη (ως δανεικός) με τη μεταγραφή του Κυριαζή στον Ολυμπιακό. Αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις. Τελείως, όμως.

Ο Κυριαζής ήταν από το καλοκαίρι ένας μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ακαδημίας και της απόκτησης των κορυφαίων ταλέντων της χώρας. Οι επαφές με τον Αρη για την απόκτησή του γίνονται εδώ και καιρό και αυτό που συμφωνήθηκε, εν τέλει, είναι ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον ταλαντούχο γκολκίπερ, με τους Κίτρινους να κρατούν ένα μεγάλο ποσοστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ