Ο Λούκας Βερίσιμο, η «πρόταση του Ολυμπιακού» και η επιμονή της Τραμπζονσπόρ για Σισέ…

Ο Λούκας Βερίσιμο, η «πρόταση του Ολυμπιακού» και η επιμονή της Τραμπζονσπόρ για Σισέ…

Οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν πρόταση του Ολυμπιακού για τον Βερίσιμο, την ώρα που η Τραμπζονσπόρ προσπαθεί να βρει τρόπο να αποκτήσει τον Σισέ.

Πρόταση στη Σάντος για την απόκτηση του Λούκας Βερισίμο έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει με μήνυμά του στα social media ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Λούκας Μουσίετι Περατσόλι του σχεδόν πάντα έγκυρου ειδησεογραφικού δικτύου Globoesporte.com.

«Εκτός από την Μπράγκα, από την Πορτογαλία, ο Lucas Veríssimo έχει επίσης πρόταση από τον Ολυμπιακό, από την Ελλάδα. Οι εκπρόσωποι του αμυντικού θα συναντηθούν σύντομα με τους εκπροσώπους της Σάντος, στις 17:00 (ώρα Βραζιλίας, 23:00 ώρα Ελλάδος)», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, προαναγγέλλοντας εξελίξεις.

https://twitter.com/lucas_musetti/status/1312090715967586304?s=20

Εντούτοις, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η περίπτωση του Βερίσιμο, ακόμη κι αν πράγματι είναι υπό συζήτηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, δεν έχει καμία σχέση με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Διότι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στον Πειραιά και τη νέα σεζόν και πιθανότατα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον 25χρονο (07 07/1995) Βραζιλιάνο στόπερ, αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Σάντος και οι «Αγιοι» είναι η μοναδική ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί έως τώρα. Από το 2016, όταν και έκανε το ντεμπούτο του, έχει 116 συμμετοχές, 6 γκολ και μία ασίστ. Εχει ύψος 1.89 μ., είναι δεξιοπόδαρος και η αξία του στο transfermarkt, έχει φτάσει τα 4 εκατ. ευρώ. Ενα ποσό που πλησιάζει και στις οικονομικές απαιτήσεις της Σάντος.

Είναι ασαφές ότι ο Ολυμπιακός θα έδινε ένα τέτοιο ποσό μόνο για τον αντικαταστάτη του Σεμέδο και σίγουρα όχι για έναν παίκτη του rotation. Με τους Βραζιλιάνους πάντως να κάνουν λόγο ακόμη και για δανεισμό.

Μία περίπτωση που θα μπορούσε να εξεταστεί, εάν ο Πάπε Αμπού Σισέ φέρει την πρόταση που αναζητά ο ατζέντης του στην αγορά. Με την Τραμπζονσπόρ να επιμένει για τον 24χρονο Σενεγαλέζο, αλλά να προσπαθεί να τον αποκτήσει με δανεισμό. Κάτι που δεν δέχεται ο Ολυμπιακός.

Και πάλι, όμως, λόγω κορωνοϊού οι… υπερατλαντικές μεταγραφές είναι πολύ δύσκολες αυτή την εποχή. Και κυρίως χρονοβόρες. Οπότε εάν δεν γίνει κάτι άμεσα με τον Σισέ, τότε είναι σχεδόν απίθανο να γίνει οποιαδήποτε άλλη κίνηση για την άμυνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ