ΠΑΟΚ: Κρούση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για Ντιαμπί (vid)

ΠΑΟΚ: Κρούση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για Ντιαμπί (vid)

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται το όνομα του Αμπντουλαγιέ Ντιαμπί. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού και ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τρεις ημέρες πριν πέσει η αυλαία για τη καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν και στον ΠΑΟΚ αναζητούν ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τα κενά που έχει η ομάδα. Στον Δικέφαλο εξετάζουν την περίπτωση του Αμπντουλαγιέ Ντιαμπί, με τον Όλαφ Ρέμπε να έχει κάνει την πρώτη κρούση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του παίκτη με την μορφή του δανεισμού.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με το σύλλογο της Πορτογαλίας μέχρι το 2023. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπεσίκτας. Στην πορτογαλική ομάδα αγωνίστηκε σε δύο σεζόν έχοντας 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει επτά γκολ και έχοντας οχτώ ασίστ. Την περασμένη περίοδο, ο Ντιαμπί δόθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας, καταγράφοντας 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ