Ωρα Ρούμπεν Βινάγκρε: Στις 16:35 στην Ελλάδα η μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Ωρα Ρούμπεν Βινάγκρε: Στις 16:35 στην Ελλάδα η μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Στην Ελλάδα φτάνει το απόγευμα (16:35) του Σαββάτου ο Ρούμπεν Βινάγκρε, ολοκληρώνεται η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της χρονιάς. Μια κίνηση που είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Οι Ερυθρόλευκοι φέρνουν το απόγευμα του Σαββάτου (16:35) στην Ελλάδα τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Μια κορυφαία μεταγραφή που αποκάλυψε to10.gr την Παρασκευή το μεσημέρι.

Έναν ποδοσφαιριστή που υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα είχε καμία δουλειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά λόγω των προσωπικών κινήσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη, των διεθνών επαφών του Ολυμπιακού, αλλά και των εξαιρετικών σχέσεων με τον Ζόρζε Μέντες, κατέστη εφικτή η μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός αποκτά τον 21χρονο Βινάγκρε με τη μιρφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς-μαμούθ. Οψιον που φτάνει τα 25.000.000 ευρώ. Ποσό που προσέφερε η Νάπολι στη Γουλβς, για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ποσό που οι Αγγλοι αρνήθηκαν! Και εν τέλει πείστηκαν να στείλουν τον παίκτη στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Καθώς θεωρούν ότι η παρουσία του στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού, οι υψηλές απαιτήσεις του συλλόγου, το γεγονός ότι θα παίξει ποδόσφαιρο σε επίπεδο πρωταθλητισμού και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League θα κάνουν καλό σε όλες τις πλευρές. Και στον διεθνή Πορτογάλο αριστερό μπακ, αλλά και στον Ολυμπιακό, που αναζητούσε έναν υψηλού επιπέδου μπακ, για να αντικαταστήσει τον Κώστα Τσιμίκα και εν τέλει βρήκε έναν τουλάχιστον ισάξιο.

Ο Βινάγκρε, που ξεκίνησε την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Μονακό, ανήκει στη Γουλβς από το 2017, όταν οι Αγγλοι των απέκτησαν με σχεδόν 2.5 εκατ. ευρώ. Εχει 70 συμμετοχές με τη φανέλα των «Λύκων», σε Championship, Premier League και Ευρώπη, ενώ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές της Πορτογαλίας. Ο Ολυμπιακός φέρνει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα τον ποδοσφαιριστή και αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και τυπικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ