Ανατροπή: Ο Λέο Μάτος επιστρέφει και παίζει με ΟΦΗ

Ανατροπή: Ο Λέο Μάτος επιστρέφει και παίζει με ΟΦΗ

Ο Λέο Μάτος δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Αυτό αποφασίστηκε μετά από επαφή που είχε με ανθρώπους της ομάδας και πιο συγκεκριμένα με Φερέιρα και Ρέμπε, ενώ το πράσινο φως άναψε και ο Ιβάν Σαββίδης.

Μπορεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να αποχωρεί από την Τούμπα, όμως δεν θα πάρει μαζί του τον Λέο Μάτος που μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ ήταν με το ένα πόδι εκτός Τούμπας. Τα πάντα άλλαξαν όμως μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

Από την μια ο τραυματισμός του Άνχελ Κρέσπο, από την άλλη η απουσία του Μούσα Ουαγκέ, ο Δικέφαλος ξέμεινε από δεξιοπόδαρους αμυντικούς και μπρος στο ενδεχόμενο η ομάδα να έκανε πειραματισμούς αποφασίσθηκε να επιστρέψει ο Λέο Μάτος.

Ο 34χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ μετά από συζήτηση που είχε με τον Άμπελ Φερέιρα και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε, αποφασίστηκε να τεθεί εντός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού. Την επιστροφή του Μάτος ενέκρινε και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια πανηγυρική φωτογραφία του Λέο Μάτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ