Ο Μπρούμα ήρθε και κάνει πιο εκρηκτικό τον Ολυμπιακό – Στα 6.500.000 € η ρήτρα του Πορτογάλου εξτρέμ (pics & vids)

Ο Μπρούμα ήρθε και κάνει πιο εκρηκτικό τον Ολυμπιακό – Στα 6.500.000 € η ρήτρα του Πορτογάλου εξτρέμ (pics & vids)

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μπρούμα από τα ξημερώματα του Σαββάτου, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.  Πανευτυχής ο 26χρονος Πορτογάλος εξτρέμ που ήθελε ο Μαρτίνς.

Ο Αρμίντο Τούε Να Μπάνγκνα, κατά κόσμον Μπρούμα, είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό στις θέσεις των εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος Πορτογάλος ακραίος επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και στη σύντομη τοποθέτησή του, δεν έκρυψε τη χαρά του και την ικανοποίησή του για τη μετακίνησή του στους Ερυθρόλευκους.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο», είπε χαρακτηριστικά ο Μπρούμα στις πρώτες του κουβέντες αμέσως μετά την άφιξή του.

Όπως έγραψε από το μεσημέρι της Παρασκευής to10.gr, η συμφωνία των Πειραιωτών, τόσο με τον Μπρούμα όσο και με την Αϊντχόφεν, είναι οριστική και πλέον, μετά και την άφιξη του παίκτη στη χώρα μας, η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι απλά θέμα χρόνου, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά (ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά) και να «πέσουν» οι τελικές υπογραφές.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος αποκτούν τον διεθνή Πορτογάλο εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, το ποσό που συμφωνήθηκε μεταξύ της Αϊντχόφεν και του Ολυμπιακού ως οψιόν είναι τα 6.500.000. Ένα ποσό που στον Πειραιά θεωρούν ότι μπορούν να καλύψουν, εάν ο Μπρούμα αποδώσει τα αναμενόμενα.

Εξάλλου, υπάρχει πεποίθηση ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγάλα όπλα της σεζόν για τους Πειραιώτες. Καθώς διαθέτει στοιχεία που δεν έχει κανείς άλλος εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ενώ έχει και ευχέρεια στο γκολ. Και το πιο σημαντικό; Αποτελεί επιλογή του Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Και εγγυάται ότι υπό τις οδηγίες του ο συμπατριώτης θα κάνει τη διαφορά.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στην Ελλάδα ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (16:35) και τον Ρούμπεν Βινάγκρε, τη σημαντικότερη μεταγραφή του καλοκαιριού έως τώρα. Και όλα δείχνουν ότι οι αφίξεις θα σταματήσουν. Εκτός κι αν προκύψει κάποια άφιξη κεντρικού αμυντικού, καθώς το θέμα του Σισέ είναι ακόμη ανοιχτό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ