ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης που μένει, ο Μπίσεσβαρ που φεύγει και οι δύο ανανεώσεις

ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης που μένει, ο Μπίσεσβαρ που φεύγει και οι δύο ανανεώσεις

Το… όνειρο για τους ομίλους του Champions League , ήταν η αιτία που ο Δημήτρη Γιαννούλη μένει στην Τούμπα, μέχρι το καλοκαίρι, όχι όμως και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αναχωρεί για Σαουδική Αραβία. Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους Ελ Καντουρί και Πέλκα για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους. 

Στον ΠΑΟΚ, σε μια χρονιά οικονομικής στενότητας λόγω FFP, αποφάσισαν να κάνουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, αφαιρώντας από την ομάδα όλα τα βαριά συμβόλαια. Αυτό μπορεί να μην είχε αντίκτυπο στις αναμετρήσεις με Μπεσίκτας και Μπενφίκα, είχε όμως στα παιχνίδια με Ατρόμητο, Βόλο, αλλά και στο μεγάλο τελικό με την Κράσνονταρ. Ο Δικέφαλος έκανε μια τρύπα στο νερό καθώς ξέμεινε από λύσεις πρώτης γραμμής με αποτέλεσμα να πετάξει στα σκουπίδια τέσσερις βαθμούς και μια πρόκριση στους ομίλους που θα του έδινε πάνω από 27 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΠΑΟΚ, θα πορευτεί με τα… λίγα που θα του προσφέρει το Europa League, ενώ ταυτόχρονα ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο πάζλ. 

Μπορεί από τον ΠΑΟΚ να έφυγαν σημαντικές μονάδες και το κενό κάποιων να μην έχει ακόμα καλυφθεί, όμως το σίριαλ με τον Δημήτρη Γιαννούλη φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του. Ο 25χρονος αριστερός μπακ ήταν έτοιμος να φύγει από την ομάδα για το εξωτερικό και ειδικότερα στην Αταλάντα. Αν το αποτέλεσμα με την Μπενφίκα θα ήταν αρνητικό ο Δικέφαλος, θα αποχαιρετούσε το καλύτερο μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος. Η πρόκριση άλλαξε τα δεδομένα. Με απόφαση Ιβάν Σαββίδη ο Γιαννούλης έμεινε και θα ανταμειφτεί με νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει καλύτερες αποδοχές και μεγαλύτερη ρήτρα.   

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αναζητούσε ομάδα στο εξωτερικό ήταν ο Ελ Καντουρί. Μάλιστα στα μέσα του καλοκαιριού είχε ανοίξει συζήτηση για το ενδεχόμενο να φύγει με τον ΠΑΟΚ να είναι θετικός. Στη Μικράς Ασίας έφτασε πρόταση από την Κροτόνε με τους Ιταλούς να καλύπτουν μόνο το συμβόλαιο του Ελ Καντουρί, αλλά χωρίς να δίνουν χρήματα στους Ασπρόμαυρους. Ο Μαροκινός, που έχει την οικογένεια του στην Ιταλία δεν απογοητεύτηκε. Συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι θα μείνει έναν ακόμα χρόνο στην Τούμπα και το πάλεψε. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ο Ελ Καντουρί διανύει την καλύτερη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να του προτείνουν επέκταση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα, που επίσης μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και θα έχει δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα από τον Γενάρη. Το αν θα μείνουν και οι δύο ποδοσφαιριστές στην Τούμπα από το καλοκαίρι του 2021 θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. 

Από την παλιά φουρνιά, θα αποχωρήσει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που ετοιμάζεται να γίνει Άραβας. Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr η Αλ Αϊν έχει καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία. Ο «Μπίσε» που είχε υπογράψει το περασμένο Σεπτέμβρη την επέκταση του συμβολαίου του δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα με αποτέλεσμα ο Ολλανδός χαφ μετά από 4χρονιά να βρίσκεται προς την έξοδο, ακολουθώντας το δρόμο των Βιερίνια, Μαουρίσιο, Στόχ, Βέρνμπλουμ… 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ