Συμφωνία του Άρη με Νότιγχαμ για Μπεναλουάν

Συμφωνία του Άρη με Νότιγχαμ για Μπεναλουάν

Σε όλα τα έχουν βρει Άρης και Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Γιοχάν Μπεναλουάν που αναμένεται να υπογράψει στους «Κιτρινόμαυρους» με σκοπό την αμυντική ενίσχυση.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άρη βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ για τον 33χρονο Γαλλοτυνήσιο, Γιοχάν Μπεναλουάν.

Όπως όλα δείχνουν, οι «Κιτρινόμαυροι» θα κάνουν δικό τους τον Μπεναλουάν, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα μετόπισθεν.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Εκτός από στόπερ, μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της άμυνας (έχει παίξει 31 ματς ως δεξί και άλλα εννιά ως αριστερό μπακ στην καριέρα του).

Ο Γαλλοτυνήσιος έχει διανύσει μία πολύ καλή ποδοσφαιρική καριέρα, καθώς το καλοκαίρι του 2015 τον απέκτησε η Λέστερ από την Πάρμα, δαπανώντας οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Στις «Αλεπούδες» δεν ήταν ποτέ στις πρώτες επιλογές του προπονητή του παρότι βρισκόταν στην ομάδα που κατέκτησε και τον τίτλο της Premier League τη σεζόν 2015/16. Στη Λέστερ συνολικά αγωνίστηκε σε 29 ματς ως τον Γενάρη του 2019 που πήγε στη Νότιγχαμ. Το πρώτο εξάμηνο έκανε 14 παιχνίδια αλλά την περσινή σεζόν μέτρησε μόλις δυο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ