Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Μαουρίτσιο

Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Μαουρίτσιο

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τον Βραζιλιάνο μέσο, όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για την μεσαία γραμμή. Ένας από τους παίκτες που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται είναι ο Μαουρίτσιο, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος μέσος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και έμεινε ελεύθερος στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει βρει κάποιο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, μιλώντας σε ελληνικό Μέσο, ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», λέγοντας: «Ναι είναι αλήθεια πως έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως ο παίκτης αρέσει πολύ στην διοίκηση της ομάδας».

Ωστόσο, το μεγάλο «αγκάθι» σε αυτή την υπόθεση είναι το οικονομικό. Ο έμπειρος μέσος είχε απολαβές ύψους 1,3 εκατ. ευρώ στον Δικέφαλο, ποσό στο οποίο δεν μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός.

Για να προχωρήσει μία τέτοια μεταγραφή, ο Βραζιλιάνος άσος θα πρέπει να ρίξει το κασέ του, κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ. Από την μεριά του, ο Μαουρίτσιο είναι διατεθειμένος να κατεβάσει τις αποδοχές του, καθώς η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και η οικογένειά του δεν θέλει με τίποτα να φύγει από την Ελλάδα.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τρία χρόνια, μετρώντας 9 γκολ και 4 ασίστ σε διάστημα 92 συμμετοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ