Δεν τα παρατάει ο Ζεσούς για τον Σεμέδο

Δεν τα παρατάει ο Ζεσούς για τον Σεμέδο

Τι είπε ο προπονητής της Μπενφίκα για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφή λίστα της Μπενφίκα, με τον τεχνικό των Αετών, Ζόρζε Ζέσους, να αναφέρεται στον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 26χρονου σέντερ μπακ και δεν παρατάει την υπόθεση του «ερυθρόλευκου» αμυντικού. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την αξία και την ποιότητα του Πορτογάλου μπακ, ωστόσο, τόνισε ότι δεν έχει πολλές ελπίδες για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του, αφού ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις.

«Ο Σεμέδο είναι ένας παίκτης που αποτελεί προτεραιότητα για την Μπενφίκα. Επειδή είναι Πορτογάλος και επειδή έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν για έναν χρόνο. Όμως, όπως ξέρετε σε λίγο εκπνέει η προθεσμία για να δηλώσουμε παίκτες στην Ευρώπη. Ο Ρούμπεν Ντίας έφυγε και ήρθε ένας ξένος στη θέση του. Ο Σεμέδο είναι ένας ποιοτικός παίκτης, τον έχω δει στα ματς του Ολυμπιακού. Είναι διεθνής και μπορεί να ξεκινήσει και βασικός. Δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα έρθει ο Σεμέδο. Ο Ολυμπιακός κατάλαβε ότι ενδιαφερόμαστε πολύ για εκείνον και έβαλε όλες τις… μάρκες στο τραπέζι και νομίζω ότι η Μπενφίκα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ο Σεμέδο θέλει να έρθει στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα και να δουλέψει μαζί μου», ανέφερε ο Ζόρζε Ζέσους.

Ο προπονητής της Μπενφίκα δεν αναφέρθηκε σε νούμερα, ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης to10.gr σας αποκάλυψε το νούμερο που ζήτησε ο Ολυμπιακός από την Μπενφίκα για να παραχωρήσει τον Πορτογάλο σέντερ μπακ.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι Αετοί πρόσφεραν στους Πειραιώτες 11.5 εκατ. ευρώ, αλλά η απάντηση των Ερυθρόλευκων ήταν αρνητική και ζήτησαν 20.000.000 € για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους στην πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ