Ξέσπασε η Κ17 του Ολυμπιακού, 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ξέσπασε η Κ17 του Ολυμπιακού, 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Οι Εφηβοι του Ολυμπιακού διέλυσαν με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Κ17 του Ολυμπιακού το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν εύκολα τους Αρκάδες με 4-0, σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της superleague.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη άφησε πίσω της την ήττα από τον Ατρόμητο και με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος επικράτησε εύκολα του Αστέρα Τρίπολης. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τους Πειραιώτες, που επέστρεψαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο και έφτασαν τους 6 βαθμούς σε 3 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό του παιχνιδιού με τέρμα του Πάνου, με την ομάδα του Πειραιά να πηγαίνει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 1-0. Στο 75’ ο Κουτσογούλας «κλείδωσε» το τρίποντο εκμεταλλευόμενος την πάσα του Πάνου, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη τέρματα. Από τον Χρήστου για το 3-0 στο 83′ (ασίστ Αρσενίδης) και από τον Αρσενίδη για το τελικό 4-0 στο 90′ (ασίστ Κουτσογούλας).

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Σίνα, Κατηφόρης (78’ Φλώκος), Μόσχος, Γιαλεδάκης, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας, Σταυρόπουλος (78’ Παπακανέλλος), Μοίρας (75’ Σταράκης), Πάνου (75’ Γεωργίου), Πετρόπουλος (64’ Αρσενίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ