Παναθηναϊκός : Ο Μπενιάτ το… ξανά σκέφτεται

Παναθηναϊκός : Ο Μπενιάτ το… ξανά σκέφτεται

Ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία φέρεται να έχει προσεγγίσει και πάλι τον Τσάβι Ρόκα.

Η περίπτωση του Μπενιάτ Ετσεμπαρία έχει απασχολήσει έντονα τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινος» να έχουν επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη εδώ και πολύ καιρό αλλά το οικονομικό να είναι το «αγκάθι» και ο λόγος που η περίπτωσή του δεν έχει προχωρήσει. Ωστόσο το «παράθυρο» παραμένει ανοιχτό.

Ο Βάσκος μέσος εξακολουθεί να είναι ελεύθερος και τις τελευταίες μέρες φέρεται να έχει επαναπροσεγγίσει τον Παναθηναϊκό ώστε να μπει σε νέο κύκλο επαφών.

Βλέποντας πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν (η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ολοκληρώνεται στις 16 Οκτωβρίου), ο πρώην μέσος της Μπιλμπάο επικοινώνησε εκ νέου με τον Ρόκα και ζυγίζει τις επιλογές που έχει για το μέλλον του. Με τον Παναθηναϊκό να είναι μέσα σε αυτές.

Μπροστά στο φάσμα της ποδοσφαιρικής ανεργίας, ο Μπενιάτ εμφανίζεται διαλλακτικός και στον προορισμό και στο οικονομικό. Ακόμα όχι στο μπάτζετ που έχει ο Ρόκα, αλλά πλέον η διαφορά είναι μικρή.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η ανταπόκριση του Ρόκα στην κρούση από την πλευρά του Μπενιάτ. Προφανώς, ο Ρόκα έχει την ίδια γνώμη για την αξία του Βάσκου χαφ, αλλά ίσως να ψάχνει έναν άλλο τύπου παίκτη για τη μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ