Παναθηναϊκός : Πιθανή η επιστροφή Σερπέζη ως αντί – Αγιούμπ

Παναθηναϊκός : Πιθανή η επιστροφή Σερπέζη ως αντί – Αγιούμπ

Τα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με αρκετά προβλήματα και με λίγες επιλογές στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη σήμερα το μεσημέρι στις 16:00. Ο Ντάνι Πογιάτος δεν έχει στη διάθεσή του τον Αγιούμπ, τη θέση του οποίο είναι πιθανό να πάρει ο Σερπέζης και να αγωνιστεί μαζί με τον Μπουζούκη στο κέντρο του Παναθηναϊκού.

Ο Πογιάτος δε θα αλλάξει το 4-3-3 και δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλη αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα και οι Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ στην άμυνα. Μπουζούκης, Σερπέζης και Κουρμπέλης αναμένεται να είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Αϊτόρ από δεξιά, Καρλίτος από αριστερά και Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πογιάτος το Σάββατο έκανε και μία δοκιμή που δεν έχει ξανακάνει για τις μεοσοεπιθετικές θέσεις. Χρησιμοποίησε στα άκρα τους Χατζηγιοβάνη – Εμμανουηλίδη και τον Σαβιέρ ως box-to-box, με τον Καρλίτος στην κορυφή. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες…

Απόντες είναι οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αντονίτο και Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:

Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτη, Καραγιάννη, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Τζαβίδα, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Καρλίτος και Εμμανουηλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ