Μιχάι : «Παίζουμε ανά τρεις μέρες, μας έχει επηρεάσει ο αποκλεισμός»

Μιχάι : «Παίζουμε ανά τρεις μέρες, μας έχει επηρεάσει ο αποκλεισμός»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο σημερινό (04/10) παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Κρασνοντάρ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (04/10, στις 18:15) τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Ο αμυντικός του Δικεφάλου, Ενέα Μιχάι, μίλησε στη κάμερα της NOVA, για το παιχνίδι αλλά και τον αποκλεισμό που υπέστη ο ελληνικός σύλλογος από την Κρασνοντάρ.

Ο Αλβανός στόπερ τόνισε ότι η έλλειψη εμπειρίας και συγκέντρωσης έφεραν τον αποκλεισμό ενώ ανέφερε ότι η ομάδα παίζει ανά τρεις μέρες αγώνα. Αναλυτικά, δήλωσε:

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης:

«Η ομάδα έχει επηρεαστεί από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, δεν μπορούμε να το κρύψουμε αυτό αλλά από εκεί και πέρα γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, βλέπετε πως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες παίζουμε ανά τρεις ημέρες και δεν υπάρχει χρόνος γι’ απογοήτευση.

Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι γιατί για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να φτιάξει η ψυχολογία μας και μετά να δουλέψουμε, όσα παιδιά μείνουν εδώ αλλά και όσα παιδιά πάμε με τις Εθνικές, για να γυρίσουμε και να είμαστε έτοιμοι και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για τη συνέχεια στους ομίλους του Europa League».

Για την αίσθηση που του άφησε ο αγώνας της περασμένης Τετάρτης:

«Σίγουρα θεωρώ ότι η έλλειψη εμπειρίας από τέτοια παιχνίδια μας κόστισε. Πιστεύω ότι δε διαχειριστήκαμε τόσο καλά το παιχνίδι και όταν δεχτήκαμε το γκολ και όταν σκοράραμε κι ισοφαρίσαμε. Νομίζω πως και η διαχείριση του παιχνιδιού και η έλλειψη εμπειρίας ήταν τα πιο καθοριστικά κομμάτια για την ήττα αυτήν».

Για την κλήρωση των ομίλων του Europa League:

«Έχω μια εικόνα για την Γρανάδα και την Ομόνοια επειδή παρακολουθώ αρκετά ισπανικό ποδόσφαιρο, είδα και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Ομόνοια, για την Αίντχόφεν δεν έχω εικόνα. Αλλά θεωρώ πως είναι ένας όμιλος ανοικτός, είναι ένας όμιλος που ο καθένας έχει τις πιθανότητές του να περάσει στην επόμενη φάση και θεωρώ πως αν έχουμε ανάλογη εικόνα με τα προκριματικά του Champions League θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ