Ατρόμητος : Θα ζητήσει τη διαγραφή του Κούλα Χασάν

Ατρόμητος : Θα ζητήσει τη διαγραφή του Κούλα Χασάν

Στον Ατρόμητο είναι έξαλλοι για ακόμα μία σφαγιαστική διαιτησία που αντιμετώπισαν και θα ζητήσουν τη διαγραφή του επόπτη, Κούλα Χασάν.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες ήταν έξαλλοι λόγω της απόφασης του πρώτου βοηθού, Κούλα Χασάν να μετρήσει το γκολ του Πέλκα για το 1-0.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι είχαν εχθρική αντιμετώπιση στην ομάδα του Περιστερίου με τους ανθρώπους της να φέρνουν τα παραδείγματα του Πάτρα που ήταν επόπτης του εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΛ, του Παπαπέτρου που ήταν ο διαιτητής στο ματς της Τούμπας για το πρωτάθλημα και του Αρετόπουλου, του ρέφερι της εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Έτσι, ο Ατρόμητος θα ζητήσει τη διαγραφή του Χασάν από τους πίνακες με τους ανθρώπους της ομάδας να λένε χαρακτηριστικά: «Θα ζητήσουμε να διαγραφεί ο επόπτης από τους πίνακες, διότι αποτελεί ένα κακό παράδειγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τέτοια εξόφθαλμα λάθη δεν βοηθούν στην εξυγίανση που προσπαθεί να φέρει η νέα ΕΠΟ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ