Ολυμπιακός : Με 4-3-3 και στα Γιάννενα – Αυτή είναι η 11άδα

Ολυμπιακός : Με 4-3-3 και στα Γιάννενα – Αυτή είναι η 11άδα

Με σχηματισμό 4-3-3 και την ίδια 11άδα του επαναληπτικού με την Ομόνοια ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι της λογικής «ομάδα (και σχηματισμός) που κερδίζει, δεν αλλάζει».  Και αυτό επιβεβαιώνεται και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30). Με τον προπονητή του Ολυμπιακού να επιλέγει την ίδια ομάδα με εκείνη που οδήγησε τους Ερυθρόλευκους στην πρόκριση επί της Ομόνοιας. Με βάση το 4-3-3.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέγει την… ασφάλεια και στους Ζωσιμάδες και ουσιαστικά χρησιμοποιεί την ίδια ομάδα του 0-0 με την Ομόνοια στην Κύπρο. Με μόνη αλλαγή τον Κωνσταντίνο Τζολάκη αντί του άρρωστου Ζοσέ Σα, που έμεινε στην Αθήνα.

Ετσι, μπροστά από τον 17χρονο γκολκίπερ θα πάρουν θέση Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας. Οι τρεις της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς θα αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ, ο Βαλμπουενά αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Μία ενδεκάδα από την οποία πάλι απουσιάζει ο Κώστας Φορτούνης, με τον Μαρτίνς να επιλέγει την… κλασική συνταγή του. Επενδύοντας στην ποιότητα και την καλή συνεργασία των τριών επιθετικών, αλλά και στην ασφυκτική πίεση που ασκεί ο Καμαρά στην αντίπαλη άμυνα.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζοσέ Σα έχει μείνει στην Αθήνα με κρυολόγημα, ενώ ο Γιώργος Μασούρας έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ