Στην Ελλάδα σήμερα ο Ουάσινγκτον για τον Πανιώνιο

Στην Ελλάδα σήμερα ο Ουάσινγκτον για τον Πανιώνιο

Εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Ουάσινγκτον Σαντάνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Πανιώνιο.

Από το Σάββατο to10.gr αποκάλυψε τις προχωρημένες επαφές του Πανιωνίου με τον Ουάσινγκτον Σαντάνα και τις σοβαρές πιθανότητες να αποκτηθεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της Ντεσπορτίβο Αβες ολοκλήρωσε τις επαφές του με τον πορτογαλικό σύλλογο, συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του, πήρε όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από όλες τις πλευρές και αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα στη διάρκεια της ημέρας. Με σκοπό να βάλει την υπόγραφή του στο συμβόλαιο που ήδη του έχει ετοιμάσει ο Πανιώνιος!

Ακόμη δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσει κάτι έστω και την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, λέγεται ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί βασική επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος ήθελε έναν ακόμη μέσο, για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του στην προσπάθεια να βγει και φέτος ο Πανιώνιος στην Ευρώπη.

Οπως όλα δείχνουν και εάν όλα πάνε καλά στις ιατρικές εξετάσεις, είτε σήμερα το βράδυ είτε αύριο το πρωί, ο Πανιώνιος θα ανακοινώσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ