Πρώτη κρούση ΠΑΟΚ σε Ατρόμητο για Μάντσον

Πρώτη κρούση ΠΑΟΚ σε Ατρόμητο για Μάντσον

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα κυπέλλου στην Τούμπα, παράγοντες του ΠΑΟΚ είχαν επαφή με τη διοίκηση του Ατρομήτου για τον Νασιμέντο Μάντσον.

Η πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ στην Σταντάρ Λιέγης με 2,5 εκατ. ευρώ, υποχρεώνει τους παράγοντες του ΠΑΟΚ να κινηθούν για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα συνθέσει μαζί με τον Μαουρίτσιο το δίδυμο στο χώρο του κέντρου. Στην Τούμπα, εκτός από την περίπτωση του Κουρμπέλη, από την ελληνική αγορά κοιτάζουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και την περίπτωση του Μάντσον. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος που ήρθε το καλοκαίρι στο Περιστέρι κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, παρακολουθείτε στενά το τελευταίο διάστημα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα για το κύπελλο στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ έκανε μια πρώτη κουβέντα με την διοίκηση του Ατρομήτου για τον Νασιμέντο Μάντσον. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής δεν είναι αρνητική στο να παραχωρηθεί ο Βραζιλιάνος χαφ, αλλά με τα κατάλληλα ανταλλάγματα. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει τα χρήματα που λέγεται από την Αθήνα ότι αξιώνει ο Γιάννης Αλαφούζος για την πώληση του Κουρμπέλη (2,5 εκατ. ευρώ). Ο ΠΑΟΚ, μπορεί να κατεβάσει τις αρχικές απαιτήσεις του Ατρομήτου με την παραχώρηση κάποιον παικτών. Ας μη ξεχνάμε πως στην ομάδα του Περιστερίου αγωνίζονται ήδη τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα της Θεσσαλονίκης οι Γιαννούλης, Χατζηισαϊας και Ουάρντα.  Ο Μάντσον στο ματς της Τούμπας ήταν αρκετά καλός, ενώ με βάση τα στατιστικά του σε 15 παιχνίδια που έχει δώσει έχει πετύχει ένα γκολ, 56 κλεψίματα και 16 επεμβάσεις μόλις σε 1314 λεπτά.

Στον Δικέφαλο κοιτάζουν και στο εξωτερικό καθώς υπάρχουν πολλές και αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως σας έχουμε ενημερώσει από to10.gr που θα μπορέσουν ν’ ανεβάσουν επίπεδο στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ