Ελυσε το συμβόλαιο ο Ρέις, συμφωνία με Σετουμπάλ

Ελυσε το συμβόλαιο ο Ρέις, συμφωνία με Σετουμπάλ

Ο Νούνο Ρέις έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και οδεύει προς Σετουμπάλ, αν και έχει σχεδόν τριπλάσια πρόταση από την ισραηλινή Ασντόντ!

Ως πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να λογίζεται, πλεόν, ο Νούνο Ρέις. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και σύμφωνα με πληροφορίες, έλυσε το συμβόλαιό του, το οποίο είχε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2019.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος που ο Ρέις δέχθηκε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό είχε να κάνει με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Η πρώτη και μεγαλύτερη προήλθε από την Ασντόντ, ομάδα από το Ισραήλ. Η οποία του προσέφερε σχεδόν διπλάσιο συμβόλαιο από όσα έπαιρνε στους Πράσινους και ουσιαστικά υπήρχε συμφωνία σε όλα.

Εντούτοις, λέγεται ότι ο Ρέις και η σύζυγός του αποφάσισαν τελικά να μην μετακομίσουν στην πέμπτη σε μέγεθος πόλη του Ισραήλ, που βρίσκεται στα νότια περιοχή της χώρας, στις ακτές της Μεσογείου.

Τι θα κάνει; Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι ίσως και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ταξιδέψει στην Πορτογαλία, για να βάλει την υπογραφή του σε 3ετές συμβόλαιο που του έχει προτείνει η Βιτόρια Σετουμπάλ. Η οποία φέρεται να του προσφέρει σχεδόν 3 φορές λιγότερα χρήματα από τους Ισραηλινούς, αλλά λόγω του ότι ομάδα της πατρίδας του, κερδίζει τον παίκτη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ