Άρης : 2/2 διπλά μετά από 27 χρόνια

Άρης : 2/2 διπλά μετά από 27 χρόνια

Τελευταία φορά, που οι «κίτρινοι» είχαν 2/2 εκτός έδρας νίκες ήταν τη σεζόν 1993-94.

Στο ξεκίνημα του εφετινού πρωταθλήματος, ο Άρης… τρελαίνει κόσμο. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 10 βαθμούς. Τρεις νίκες κόντρα σε Λαμία, Βόλο και Παναθηναϊκό και μια εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «κίτρινοι» πέρασαν και από το Ολυμπιακό Στάδιο, επικρατώντας του τριφυλλιού με γκολ του Μαντσίνι. Με τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Ντάνι Πογιάτος, είχαν δύο ρεκόρ. Πρώτον, ο Άρης έφυγε με το διπλό από την «πράσινη» έδρα για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Και δεύτερον, μετά από 27 χρόνια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφέρνει να ξεκινήσει με 2/2 εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα.

Τη σεζόν 1993-1994, ο Άρης είχε νικήσει την Παναχαϊκή με 2-0 κι έπειτα τη Νάουσα με 4-1. Τώρα, ήταν η σειρά του Βόλου και του Παναθηναϊκού, με την ομάδα του Μάντζιου να θέλει να διευρύνει το σερί της.

Να σημειωθεί, πως την αγωνιστική περίοδο 1973-74, οι «κίτρινοι» του Μπράνκο Στάνκοβιτς είχαν ξεκινήσει με πέντε σερί διπλά στο πρωτάθλημα. Είχαν νικήσει την Καβάλα (0-1), τον ΑΠΟΕΛ (0-1), τον Φωστήρα (0-2), τον Πανσερραϊκό (0-3) και τον Ηρακλή (0-1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ