«Στον ΠΑΟΚ ο Μουργκ» (vid)

«Στον ΠΑΟΚ ο Μουργκ» (vid)

Ο Τόμας Μουργκ που αγωνίζεται στη Ραπίντ Βιέννης και ήταν συμπαίκτης με τον Σβαμπ είναι μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν στην Αυστρία.

Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ του την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ειδικότερα μετά την πώληση του Δημήτρη Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε. Ο Δικέφαλος του βορρά λοιπόν φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Έλληνα μεσοεπιθετικού, αφού ειναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τόμας Μουργκ.

Πιο συγκεκριμένα, η πώληση του Πέλκα για 1,6 εκατ. ευρώ ανάγκασε τον Όλαφ Ρέμπε να βγει στην αγορά και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αυστρία έκλεισε τον 26χρονο Αυστριακό πλάγιο μεσοεπιθετικό. Ο Μουργκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, κυρίως όμως αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στη Ραπίντ Βιέννης, όπου συνυπήρξε μάλιστα με τον νυν παίκτη του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «krone.at», ο Μουργκ είναι στον δρόμο για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρει ξανά τον πρώην συμπαίκτη του, ενώ η άφιξη του στη συμπρωτεύουσα αναμένεται σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν γίνονται γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Ραπίντ και παίκτη, στην Αυστρία όμως θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία. Ο Μουργκ είχε συμβόλαιο με την αυστριακή ομάδα μέχρι το 2022, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 7 συμμετοχές με τους πράσινους, με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Στουρμγκρατς, Γκρέιζερ, Μπέρνμπαχ, Αούστρια Βιέννης και Ριντ, ενώ στη Ραπίντ όπου βρίσκεται τέσσερα χρόνια και μετράει συνολικά 163 εμφανίσεις, 35 τέρματα και 40 ασίστ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστρίας, όχι όμως με την πρώτη ομάδα, ενώ εφόσον ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή θα είναι η πρώτη φορά που θα αποχωρήσει από την πατρίδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ