«Ο Ολυμπιακός πήρε τον Γκροσίτσκι και τον δίνει στη Νότιγχαμ»

«Ο Ολυμπιακός πήρε τον Γκροσίτσκι και τον δίνει στη Νότιγχαμ»

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως ο Καμίλ Γκροσίτσκι έκλεισε στον Ολυμπιακό, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια σε ΜΜΕ του εξωτερικού στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Σε ένα από αυτά λοιπόν οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση του Καμίλ Γκροσίτσκι από τη Γουέστ Μπρομ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας Football Insider οι ερυθρόλευκοι αγόρασαν τον 32χρονο εξτρέμ από την αγγλική ομάδα, στην οποία δεν υπολογιζόταν, έναντι 1.100.000 ευρώ.

Ο Πολωνός εξτρέμ που έχει ακουστεί και τις προηγούμενες μέρες για τον Ολυμπιακό αλλά και τη Νότιγχαμ, θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Άγγλους, όμως δεν θα μείνει στο λιμάνι, αλλά και θα πάει ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι ατζέντηδες του Γκροσίτσκι φέρονταν να είχαν επαφές με τη Νότιγχαμ και τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες και πράγματι, όπως αναφέρει το δημοσιευμα ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Championship και την αγγλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ