Στο τραπέζι της ΑΕΚ ο Πάμπλο ντε Μπλάσις (vids)

Στο τραπέζι της ΑΕΚ ο Πάμπλο ντε Μπλάσις (vids)

Η ανάγκη για απόκτηση ακραίου επιθετικού, έφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του Ντε Μπλάσις για την ΑΕΚ, με τον πρώην άσο του Αστέρα Τρίπολης να έχει προταθεί και να εξετάζεται.

Το διαφαινόμενο «διαζύγιο» με τον Μπράιτ Ενομπακάρε και ο σοβαρός τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία έχουν… αναγκάσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βγουν στην αγορά από το βράδυ της Κυριακής για την απόκτηση εξτρέμ. Οι υποχρεώσεις για την Ένωση θα είναι πολλές τη φετινή σεζόν όπου θα υπάρχει και η Ευρώπη, σε αντίθεση με πέρσι, και πρέπει αν υπάρχει εύρος στο ρόστερ, ειδικά σε θέσεις που παραδοσιακά πονάει η ομάδα.

Και μία από αυτές είναι η θέση των εξτρέμ που ενώ φάνηκε να καλύπτεται μες το καλοκαίρι, τα νέα δεδομένα αλλάζουν την κατάσταση και η ΑΕΚ ψάχνεται ξανά. Έτσι, μια περίπτωση που έχει προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζεται σοβαρά είναι αυτή του γνωστού μας από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Ο Αργεντινός είναι πλέον ελεύθερος μετά από δύο χρόνια στην Εϊμπαρ με την οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές με 7 γκολ και 5 ασίστ. Ο Ντε Μπλάσις αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης ωστόσο κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ακόμη και ως σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ