Φουλ για Τάνκοβιτς η ΑΕΚ

Φουλ για Τάνκοβιτς η ΑΕΚ

Η Ένωση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον όρο στο συμβόλαιο του 25χρονου Σουηδού εξτρέμ και να τον κάνει δικό της.

Μεγάλη προσπάθεια για το «μπαμ» της τελευταίας στιγμής κάνει η ΑΕΚ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κιτρινόμαυροι κινούνται δυναμικά για να κάνουν δικό τους τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς! Τον 25χρονο Σουηδό εξτρέμ που ανήκει στη Χάμαρμπι και είχε απασχολήσει έντονα τόσο τον περασμένο Γενάρη, όσο και στο ξεκίνημα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Στον Δικέφαλο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Χάμαρμπι ο Τάνκοβιτς πρόσφατα και του δίνει τη δυνατότητα να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού, ουσιαστικά σαν ελεύθερος!

Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια είναι και εκείνη που άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση Τάνκοβιτς και τον έφερε στην πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη και φαίνεται πως η Ένωση προσπαθεί να κλείσει άμεσα το θέμα και να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή, στο… παρά ένα.

Το θέμα απόκτησης εξτρέμ άνοιξε ξανά μετά τον τραυματισμό του Γκαρσία που θα μείνει εκτός δράσης ακόμα και για δύο μήνες, αλλά και των εξελίξεων με τον Ενομπακάρε, που είναι πιθανό να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ