ΠΑΟΚ : Τηλεφωνική επικοινωνία Σαββίδη με Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ : Τηλεφωνική επικοινωνία Σαββίδη με Μαουρίσιο

Μπορεί ο Ζοσέ Μαουρίσιο να αποχαιρέτησε και να έφυγε από την Τούμπα, όμως φαίνεται πως είναι και πάλι στην πόρτα της… εισόδου καθώς υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Βραζιλιάνου μέσου με τον Ιβάν Σαββίδη.

Στις 3 Αυγούστου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει το τέλος της συνεργασία με τον Ζοσέ Μαουρίσιο με τους Ασπρόμαυρους να χαρακτηρίζουν τον Βραζιλιάνο μέσο ως ένα κομβικό ποδοσφαιριστή στην πιο επιτυχημένη διετία της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Ελλάδας.

Ένα μήνα μετά ο ΠΑΟΚ σκέφτεται και πάλι τον 32χρονο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα σύμφωνα με όσα προκύπτουν και από τις δύο πλευρές υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Μαουρίσιο με τον τελευταίο να είναι θετικός στο να ξανά επιστρέψει και πάλι στην Τούμπα.

Αν ο Δικέφαλος δεν βρει κάτι τις τελευταίες ώρες για να ενισχυθεί στα χαφ τότε θα κληθεί ο Ζοσέ Μαουρίσιο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Άλλωστε ο Βραζιλιάνος χαφ είναι ελεύθερος και μπορεί να κλείσει το θέμα του μέχρι και τις 15 του μηνός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ